PočetnaAktuelnoSeka Aleksić o Jali i Bubi: Ne pronalazim se u tom stilu

Seka Aleksić o Jali i Bubi: Ne pronalazim se u tom stilu

Seka Aleksić je jedna od pjevačica koja brine o psima lutalicama,i usvaja ih. Pjevačica kaže da je mnogi kritikuju jer nosi bunde i krzne.

– I dan-danas usvajam pse i to nema veze sa tim što volim bunde i prirodno krzno. Životinje su jedno, bunde su drugo, a ljepota je treće. Kupim bundu ako mogu da je sebi priuštim, a ako ne, onda ništa. Naravno da gledam cijene kada idem u šoping, je nisam milioner, pa da ne gledam cijene – rekla je Seka, i osvrnula se na komentare koji svakodnevno stižu na društvenim mrežama o njenom suprugu.

– Svaki drugi komentar je tipa: “Što se ne obrije, ne ošiša”. To bi bilo isto kada bi ja prišla nekome i rekla: “Prljava ti je kosa!” Ne treba tako gledati ljude, ali valjda ima onih kojima je dosadno i nemaju šta da rade. Uostalom, te fotografije su i postavljene da bi se komentarisale, pa nek pišu šta hoće. Ni ne čitam sve komentare, već odgovorim uglavnom na onaj koji prvi vidim. Ako mi nešto pomjeri živac, odgovorim, ako ne, onda ništa – Seka kaže da će ostati vjerna svom stilu, bez obzira na nove trendove koje diktiraju neki mladi izvođači.

– Postoje kolege koje misle da treba da prate trendove i mijenjaju svoj stil, ali ja nisam jedna od njih. Ja diktiram svoj trend, narodnjak sam i nemam šta tu da mijenjam. U aprilu mi izlazi novi album, ali ne mislim da ja, recimo, mogu da sarađujem sa Jalom i Bubom. Svaka čast njima, vrlo su talentovani, pune klubove gdje god da nastupaju, ali ja ne pronalazim sebe u tom stilu. Morate da pitate ljude koji idu na te koncerte, svedene na autotjun, šta im je tamo zanimljivo, ja stvarno ne znam – iskrena je Seka.

Pratite nas:
More, bazen i koktel
Luka Lazukić i Nata