PočetnaAktuelnoSEKA I STOJA STALE NA ŽULJ JANI! Smetaju im privatna veselja i što sam lijepa žena sa 50 godina!

SEKA I STOJA STALE NA ŽULJ JANI! Smetaju im privatna veselja i što sam lijepa žena sa 50 godina!

Jana Todorović progovorila je o sukobu koji ima sa dvije koleginice.

Pjevačica nije u dobrim odnosima sa koleginicama Stojankom Novaković Stojom i Sekom Aleksić.

-Ovu sa kojom ne pričam, poštujem, cijenim njen rad. Odjednom je prestala da se javlja. Da me boli ili mi je bitno, ja bih prišla i pitala kakav problem imamo. Ali, ja mnogo radim privatna veselja i ne mogu svi da mi skidaju kapu. To nekom zasmeta. Zasmeta i kakve pjesme pjevam, kako se postavljam prema ljudima ili što sam lijepa žena u skoro 50 godina. Šalim se – izjavila je pevačica za “Svet”.

Potom se osvrnula na situaciju u kojoj je Aleksićeva navodno uzela njene pjesme:

-Ma, to je bilo i prošlo. Ne bih se vraćala na to. Više se i ne sjećam koje su sve pjesme bile… To je sve bilo kod mene. Glupo mi je sad da pričam o tome. Ko je sad to uradio, ona ili njen menadžer, nije ni bitno, ali meni su pjesme uzete iako sam dala novac za iste.”

-Ja tako nešto svojim kolegama ne bih uradila nikada u životu, ali nas dvije smo stavile tačku na to. Sad smo skroz ok. Tada me je sve to mnogo zaboljelo jer ja nisam očekivala tako nešto. Ja nisam takav čovjek. Da mi je kompozitor rekao da su neke moje pjesme kod Seke na slušanju, ja ih sigurno nikad ne bih uzela dok mi ona lično ne bi rekla da odustaje od njih – dodala je Jana.

Podijeli

Pratite nas:
ZBOG ESTRADE SU I IM
Veliki dan za Bošnj