PočetnaAktuelnoSeka Sablić otkrila tajne sa snimanja: U gaćama sam ušla u jezero, žabe su skakale po meni

Seka Sablić otkrila tajne sa snimanja: U gaćama sam ušla u jezero, žabe su skakale po meni

Srbijanska glumica Seka Sablić, progovorila je o događajima iz filma “Maratonci trče počasni krug”, koji je snimljen prije četiri decenije.

Glumica koja je igrala u mnogo serija i filmova, oduvijek je poznata po šarmu i odličnom glumačkom talentu.

-Kada sam pročitala scenario, uloga Kristine mi je došla kao rukavica. Možda ona nije bila toliko u scenariju vidljiva koliko sam joj ja dala moju agresiju – nasmijano je ispričala Seka Sablić.

Ona kaže da nije imala nijednu dilemu da li treba da igra Kristinu.

Legendarna glumica je otkrila da je njen sin plakao tokom snimanja jedne scene.

– Maratonaca“ se uvijek prisjetim prema godištu moga sina koji je tada bio baš mali, ja sam ga dovela na snimanje scene kada mene Bogdan Diklić nosi, a već me je udavio. Moj sin je toliko plakao da su morali da prekinu i da ga odvedu daleko od snimanja – ispričala je Seka.

Ona se osvrnula na scenu kada se naga kupala u jezeru.

-Skakale su žabe oko mene dok sam plivala u jezeru, ali kad gradiš takvog lika uopšte ne pitaš ništa. Pitala sam Šijana kako on to misli da snima, dokle će i šta u kadru da se vidi, a on je nešto bezveze mumlao, snimali su sa druge obale, nije uopšte bilo nikakve golotinje na kraju. Ja sam u jezero ušla samo u gaćama ali me sve to ništa nije zanimalo, kad si pokriven ulogom o tim stvarima uopšte ne razmišljaš. A Bora je bio bez gaća – priznala je Seka i otkrila da nije bilo mnogo druženja za vreme snimanja, jer je dosta kolega bilo u veoma lošim odnosima.

– Odigrala bih Kristinu apsolutno isto. Kristina je napaljena provincijalka, tačno sam je odigrala kako treba. Uvijek uživam kada pogledam film i gledam kako nema nijednu grešku, ni u glumi, ni u scenariju, režiji, to je nevjerovatno – zaključila je Seka Sablić.

 

Pratite nas:
Ilda i Sanela na ivi
Ovaj dio života Dž