PočetnaAktuelnoSelma Bajrami zbog nastupa nema vremena za odmor: Tačno je, posvađala sam se sa menadžerom!

Selma Bajrami zbog nastupa nema vremena za odmor: Tačno je, posvađala sam se sa menadžerom!

Popularnost koju je nekada uživala, Selma Bajrami je ponovo vratila ovog ljeta. Sudeći po broju gostovanja definitivno je među najtraženijim bh. pjevačicama.

Njen radni kalendar je toliko popunjen da „Žena sirena“, kako je odmilja mnogi zovu, nema vreman za ljetovanje.

Kazala nam je kako će iskoristiti dva-tri dana između nastupa i „skoknuti“ malo do mora jer drugačije ne može. Kroz smijeh dodaje kako je njen menadžer Džemo Malkočević poredao toliko gostovanja jedan iza drugog da nema vremena ni da ode do Panonskog jezera.

-Gotovo da je tako. Ni na Panonsko ne mogu otići, iako mi je „ispred nosa“ kada sam u Tuzli, jer imam puno dogovorenih nastupa – smješkajući se priča Selma i dodaje kako je tačno da je bila ljuta na svog menadžera jer joj je dogovorio puno gostovanja pa ne može kako treba odmoriti.

-Istina da mi je pored sina odnosno porodice karijera na prvom mjestu i svjesna sm da se publika uželjela mojih nastupa i pjesama, ali i ja moram malo odmoriti. Sada to očito nije moguće jer zovu sa svih strana i traže da gostujem – iskrena da je Selma.

Da je veliko interesovanje za njene nastupe govori i činjenica da 18. augusta ponovo gostuje u „Bistroj vodi“ u Vogošći gdje je nedavno već pjevala.

-Bilo je krcato, kao u košnici. Mnogi ljudi nisu mogli ući u obekjat pa je vlasnik tražio da ponovo pjevam – govori nam popularna pjevačica.

Selma je prije nekoliko dana nastupala u Kiseljaku gdje je oborila sve dosadašnje rekorde posjete!

Please follow and like us:
Pratite nas:
Suđenje muškarcu z
Zbog Mirze Delića m