PočetnaAktuelnoŠemsa Suljaković zakasnila na avion, pa morala duže ostati u beču: Tamo je srela svog prijatelja Batu i znali su gdje trebaju otići

Šemsa Suljaković zakasnila na avion, pa morala duže ostati u beču: Tamo je srela svog prijatelja Batu i znali su gdje trebaju otići

Šemsa Suljaković, najpoznatija bh. folk pjevačica, duže nego što je planirala zadržala se u Austriji tačnije u Beču.

Kako je zakasnila na avion za Sarajevo, nije joj preostalo ništa drugo već da nekoliko sati koliko je trebala čekati na drugi let, provede u austrijskoj prijestonici. Na sreću nije bila sama pa joj je i vrijeme do aviona brzo prošlo.

Šemsa je na bečkom aerodromu srela svog prijatelja, estradnog novinara Batu Šišića, koji se također zaputio za Sarajevo. Ali i on je bio iste sudbine kao i Šemsa pa je propustio let za BiH.

Ali Šemsa i Bato nisu čekali ni puno razmišljali gdje će pa su se, s obzirom da oboje dobro poznaju Beč, odmah zaputili u jedan tamošnji restoran.

Nisu željeli eksperimentirati s kuhinjom pa su naručili provjereno. Brzo su ispred njih donijeli veliki oval s mesom koji su vrlo brzo i ispraznili. Kako pričaju, bilo je to iznenadno druženje koje je bilo prelijepo.

A kako su i Šemsa i Bato prezauzeti poslom njihov razgovor često je prekidala zvonjava telefona. Želeći da se baš dobro ispričaju jer se dugo nisu vidjeli, isključili su mobitele a kada su se ponovo aktivirali, odmah su na društvenim mrežama podijelili fotografije s ovog nezaboravnog bečkog druženja na bosanski način.

Pratite nas:
Zejd Džananović iz
Boris Novković po t