PočetnaKoncertiŠemsa u Kelnu zbog fanova nije željela ni odmarati: Asim završio, pa Mujo Isanović pokazao kako se diže publika

Šemsa u Kelnu zbog fanova nije željela ni odmarati: Asim završio, pa Mujo Isanović pokazao kako se diže publika

U organizaciji muzičko-koncertne agencije „Sviraj.ba“ i „Živo Živo“, u njemačkom gradu Kelnu, održan je veličanstveni koncert Šemse Suljaković, Asima Bajrića i Muje Isanovića, uz muzičku pratnju Gitariste Kemala, te klavijaturista Mirze i Jasenka.

Već u ranim večernjim satima posjetioci su počeli pristizati sa željom da što prije zauzmu dobru sjedeću poziciju, a bilo je te večeri svih generacija i uzrasta na jednom mjestu.

Jedan od organizatora i domaćina Edin Edo, bio je više nego zdovoljan posjetom, a pjevači dobrom organizacijom. Te večeri je Šemsa nesumnjivo bila kraljica večeri, a od silnih molbi za sfotografiranjem skoro, pa da nije mogla da odmori poslije nastupa.

A, da nije ljubomorna, zavidna popularna Šemsa je to još jednom pokazala, tako da je tu večer reklamirala koncert, a kako nam je rekla, njenog dragog kolege Halida Bešlića koji će se desiti 5. oktobra u gradu Löhne.

Te večeri za Šemsu je bio zadužen njen prijatelj i menadžer Hilmo Peljto.

Asim Bajrić je ovim nastupom još jednom potvrdio da je neprikosnovem na estradi, a o Muji Isanoviću ne treba mnogo da se piše jer je “stari estradni vuk“ koji je još jednom pokazao kako se jedan pjevač mora profesionalno ponašati i ophoditi sa publikom.

Sa Isanovićem su pjevali svi, a on ih je njegovim odličnim glasom i pjesmama njegovih kolega, podigao na noge.

Te večer organizirana je i humanitarna akcija za djecu Osnovne škole Spionica iz Srebrenika.

Bato Šišić

 

Podijeli

Pratite nas:
Zmaj nastavio štraj
EKSKLUZIVNO: Mladen