PočetnaDijasporaSENADIN FERHATOVIĆ JE USPIO DALEKO OD SVOJE ZENICE: Distribuira i suhomesnate proizvode, sve što ima na Balkanu

SENADIN FERHATOVIĆ JE USPIO DALEKO OD SVOJE ZENICE: Distribuira i suhomesnate proizvode, sve što ima na Balkanu

O uspješnom Bosancu Senadinu Ferhatoviću i ranije smo pisali. Pažnju javnosti je privukla priča o njegovom uspješnom radu daleko od rodne Zenice.

Posebno je bilo zanimljivo pročitati kako je Ferhatović otputovao na potpisivanje višemilionsko vrijednog ugovora i to avionom Austrian airlines. Ništa tu ne bi bilo čudno da prije devet godina nije radio kao čistač na tom avionu, a danas ga koristi kao uspješni biznismen i širom Evrope sve više plasira suhomesnate proizvode Wien.

Ferhatović rođen je 1982. godine u Zenici, a odrastao je u mjestu Kaćuni.

Svoju firmu „Ferhatović“ osniva krajem 2017. godine i u početku posluje isključivo online.

Danas se firma bavi distribucijom proizvoda sa Balkana i suhomesnatim proizvodima. Također, posjeduje trgovinu u Beču na adresi Braunhirschengasse 12-20, Vrata 1, 1150 Beč, Austrija pod istim nazivom „Ferhatović“ i online shop, gdje nude skoro .2000 proizvoda za sve država širom EU. Trenutno su vodeći u EU po distribuciji online trgovine sa područja Balkana, te nastoje proširiti svoj biznis u više smjerova kao što su veća trgovina, ćevabdžinica, mesnica i td.

Posjetite ih i sami se uvjerite u njihovu ponudu na web stranici: www.ferhatovic.at ili u trgovini na adresi: Braunhirschengasse 12-20, Vrata 1, 1150 Beč, Austrija.

Pratite nas:
Švedskom je odjekiv
TIFA SE IZGUBIO NA A