PočetnaAktuelnoŠerif Konjević bi uskoro mogao biti u žiriju showa „Zvezde Granda“: Karleušu uvažavam, ali i većim mangupima od nje začepio sam usta!

Šerif Konjević bi uskoro mogao biti u žiriju showa „Zvezde Granda“: Karleušu uvažavam, ali i većim mangupima od nje začepio sam usta!

Jelena Karleuša je često tokom muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, ponavljala kako je muzika odnosno ono što pjeva većina pjevača, a među njima i Šerif Konjević, džiberska te da ona nikada ne bi mogla interpretirati takve pjesme.

Istina, Karleuša u svojim istupima nikada nije vrijeđala našeg popularnog pjevača, ali pravac muzike koji i on forsira – svakako da jeste.

Bit će zanimljivo vidjeti kakva će biti saradnja između Karleuše i Šerifa Konjevića ukoliko se on u novoj sezoni tog muzičkog takmičenja pojavi kao novi člna žirija.

Ali sudeći po sadašnjoj Šerifovoj reakciji, publika ne može očekivati žestoke sveđe. Dođe li u taj žiri, izjavio je popularni Šera, svakako da „Maloj od skandala“ neće ostati dužan – uzvratit će na isti način kako i ona njemu.

-Ona ima pravo na svoje mišljenje, kao i svako drugi. Ima pravo da kaže da je to džiberska muzika. Nikada nije rekla da ja pjevam džibersku pjesmu. No, ne zanima me to na kraju krajeva. Ja začepim usta pravom mangupu a da ne mogu jedno Jeleni. Što se tiče Karleuše, prije svega uvažavam je. Pametna je žena i jako uspješna u onome što radi – iskren Konjević koji ističe da Sašu Popovića jako cijeni te da je on jedan od najzaslužnijih što danas imamo toliko kvalitetnih pjevača i dobrih pjesama.

Inače, Konjević ovih dana završava snimanje novih pjesama. Kao i na ranijim projektima i sada sarađuje sa Sašom Nikolićem, a sada je u njegovom timu i Amil Lojo.

 

Podijeli

Pratite nas:
Oglasio se bivši Se