PočetnaAktuelnoŠerif Konjević stekao ogromno bogatstvo i prepisao ga jednoj osobi! Svi ostali frapirani, ona će sve uzeti!

Šerif Konjević stekao ogromno bogatstvo i prepisao ga jednoj osobi! Svi ostali frapirani, ona će sve uzeti!

Šerif Konjević stekao je veliko bogatstvo tokom svoje dugogodišnje karijere, a sve to odlučio je da ostavi jednoj osobi.

Konjević je jednom prilikom za medije rekao da je samo od jednog nastupa zaradio sumu novca kojom bi mogao da kupi nekretninu, te tako ne čudi što se za njega kaže da je “kralj bakšiša”.

-Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – rekao je Konjević.

-Svoju ženu volim najviše na svijetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – ispričao je pjevač.

Konjević je istakao da njegova supruga vodi brigu o svemu, a svoju pažnju najviše usmjerava ka njemu:

-Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo.

Inače, Konjević je jednom prilikom za medije rekao da je samo od jednog nastupa zaradio sumu novca kojom bi mogao da kupi nekretninu, te tako ne čudi što se za njega kaže da je “kralj bakšiša”.

Pjevač je prije braka sa sadašnjom suprugom, Kanitom, imao brak. Bio je oženjen Jasnom, koja se nakon njihovog razvoda udala za pjevača Nina Rešića.

Pratite nas:
Tanja Savić na mikr
Bojana Golubović, p