PočetnaAktuelnoSeverina ispratila sina u prvi razred: Ispred škole izbjegla susret s bivšim

Severina ispratila sina u prvi razred: Ispred škole izbjegla susret s bivšim

Severina Kojić i Milan Popović prisustvovali su prvom školskom danu svog sina, ali su uspjeli da izbjegnu da se sretnu.

Kako pišu hrvatski mediji, prvi se ispred škole pojavio biznismen, koji je u dvorištu razgovarao sa učiteljicom svog nasljednika.

– Milan je pričao sa učiteljicom o novim obavezama i školskom rasporedu, raspitivao se o svemu. Kasnije je razgledao dvorište i okolinu škole. Kad je dječak vidio tatu, potrčao mu je u zagrljaj, a učiteljica je prokomentarisala: “Mora da vas sin nije dugo vidio čim se ovoliko raduje.” Milan je sa osmjehom rekao: “Da, od sinoć” – kaže izvor i dodaje da se ubrzo pojavila i Severina, ali je došla sa druge strane kako se ne bi susrela s bivšim partnerom.

Pjevačica je na ovaj poseban dan došla u pratnji supruga Igora Kojića, koji ju je sve vrijeme grlio. Interesantno je da je Kojićeva do škole došla u pratnji svog PR tima, Tomislava Petrovića i drugih saradnika.

Dok je Popović razgovarao sa učiteljicom, Severina se nekoliko metara dalje igrala sa sinom, a Igor ih je slikao kako bi ovjekovečili ovaj poseban dan i polazak u prvi razred.

Nakon što je otpratila dječaka, pjevačica je sa svojim saradnicima otišla u obližnji kafić, a onda su se pridružili ostalim roditeljima na školskoj priredbi.

Pratite nas:
Dino Merlin je volio