PočetnaAktuelnoSeverina izgubila spor i mora platiti kaznu od kazna 1.300 KM

Severina izgubila spor i mora platiti kaznu od kazna 1.300 KM

Hrvatska pjevačica Severina Kojić izgubila je još jedan sudski spor. Nakon što je ostala bez starateljstva nad sinom koji je sudskom odlukom dodijeljen na starateljstvo ocu Milanu Popoviću, pjevačica se našla u novim problemima, jer se oglušila na odluku suda da ne smije objavljivati fotografije sina Aleksandra.

Županijski sud u Dubrovniku je u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu mjeru. Međutim, Severina je uprkos tome nastavila objavljivati fotografije dječaka.

Riječ je o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera. Ukoliko se ponovo ogluši na ovu odluku suda, pjevačica će morati platiti 1.300 KM, a kazna će se povećavati, i to za dvostruko, svaki naredni put kad fotografija osvane na društvenim mrežama, piše 24 sata.

Kao da to nije dovoljno, sve su glasnija špekuliranja o njenim razmiricama i bračnim problemima sa suprugom Igorom Kojićem.

Prije nekoliko dana Kojić je izbrisao zajedničku fotografiju sa Severinom sa svog profila. Također, nije joj javno čestitao ni rođendan koji je nedavno proslavila, što je ranije uvijek radio.

Podijeli

Pratite nas:
Jana Todorović lovi
Ima 7 godina, a već