PočetnaAktuelnoSeverina konačno progovorila o eksplicitnom snimku: Znam ko ga je objavio, saznala sam lani

Severina konačno progovorila o eksplicitnom snimku: Znam ko ga je objavio, saznala sam lani

Život generalno kažnjava sve nas. Neke pravedno, neke ne. Ali s vremenske distance, uspjela sam se izdignuti iznad svega što mi se tad dogodilo.

To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe napravila jedna osoba. Znam ko je, saznala sam prošle godine, rekla je pjevačica Severina Kojić (47) aludirajući na eksplicitni snimak nje i poduzetnika Milana Lučića.

U intervjuu za Novosti povodom njenog koncerta u Beogradu, ona se prisjetila tih teških trenutaka. Podršku tad, tvrdi gospođa Kojić, pružio joj je pokojni velikan hrvatske muzike Arsen Dedić.

-Kad prođete javno sramoćenje, onda, htjeli ili ne htjeli, morate se naučiti izboriti s tim. U jednom trenutku me nazvao Arsen, jer smo bili bliski, i rekao mi: ‘Kolegice, čujem da vam je izašao neki film, ali da nema muziku, pa se preporučujem, jer ja sam filmski kompozitor’. To je bilo predivno – rekla je Seve.

Cijela afera oko Severininih eksplicitnih snimaka s broda buknula je 2004. godine. Urednik portala Index, Matija Babić, objavio je vruće kadrove na tom portalu uz naslov ‘Ljudi, imamo pornić sa Severinom’.

Za objavljivanje Severinina uratka protiv njezine volje Index je kasnije morao iskeširati 200.000 kuna plus troškove parnice te se pjevačici ispričati u pet dnevnih novina. No između svih koji su na internetu virili u njezinu najdublju intimu bili su i sudac, odvjetnici te zapisničar. Oni su na to bili primorani jer je na sudu trebalo utvrditi ko je autor snimke.

-Ne znam što je mislila, ali je stoički odgledala video. I sudac ga je morao gledati u cijelosti pa je na kraju diktirao zapisničaru: ‘Čuli su se uobičajeni ženski zvukovi…’. Meni osobno to nije bilo ni zanimljivo pa sam samo čekao da prođe – ispričao je jedan od sudionika suđenja od prije 15 godina.

-To je moj privatni snimak, ne bih mogla govoriti o tome kako je ona ukradena, time bih policiji samo otežala postupak – rekla je Seve kod Lokasa. Za dodatno pojašnjenje kontaktirali smo pjevačicu, ali je na naš upit ostala nijema.

Ispričala je Seve i kako su je predstavljali kao pripadnika estrade, a ona uopće nije razmišljala na taj način.

Pratite nas:
Pjevačica prolazi k
Ana Bekuta će u knj