PočetnaAktuelnoSeverina odgovorila na optužbe da je pokušala ubiti bivšeg muža

Severina odgovorila na optužbe da je pokušala ubiti bivšeg muža

Slavna hrvatska pjevačica Severina na svom je Instagramu objavila naslovnicu Srpskog telegrafa na kojoj stoji golem naslov “Severina pokušala da ubije Milana”, uz tvrdnju da policija istražuje napad. Pjevačica je odlučila odgovoriti ocu svoga djeteta, ali i javnosti, na šokantne optužbe koje donosi spomenuti srbijanski medij.

-U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ‘dijagnoza’, i neslužbeni status ‘ubice’ u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ‘pustio’ u javnost vijest o pokušaju njegovog ubistva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ‘borbi’ na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice ‘fair play-a’ i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe – napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

Dodala je da je svakome jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubicom.

-Nisam ubica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sistem, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca… Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ‘oglasa’ u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ‘daleko mu kuća’ -zaključila je Severina.

Podijeli

Pratite nas:
Andreana Čekić se
Zbog ovog jezivog do