PočetnaAktuelnoSeverina otkrila s kim provodi lejto: Svi su zaprepašteni

Severina otkrila s kim provodi lejto: Svi su zaprepašteni

Severina se posljednjih dana odmara u rodnoj Dalmaciji pa tako uživa u kupanju i sunčanju

Zbog pandemije, Severina ove sezone ljetuje u Hrvatskoj i to na mjestima na kojima nije bila od djetinjstva.

Ona se posljednjih dana odmara u rodnoj Dalmaciji pa tako uživa u kupanju i sunčanju, ali i obilasku predivne hrvatske obale.

Za Radio Dalmaciju Severina je otkrila i da je s njom njen 8-godišnji sin Aleksandar te da su posjetili Kornate i Plitvička jezera.

-Malo šetamo po otocima, malo se zezamo s ježevima – hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svet. Tako da sam morala uvek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvezdu sam izvadio, bio je presretan – otkrila je pjevačica.

Zbog pandemije, Severina ove sezone ljetuje u Hrvatskoj i to na mjestima na kojima nije bila od djetinjstva.

-Na Plitvicama sam bila samo na ekskurziji s osnovnom školom i još jednom kad smo snimali spot. Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom resortu, bili smo i u pećini. Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, deci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo u Split ponovo – ispričala je.

Podijeli

Pratite nas:
Srebrenicu ne smijem