PočetnaAktuelnoSeverina: Sin mi već mjesec dana ne želi ići u školu

Severina: Sin mi već mjesec dana ne želi ići u školu

Nakon što je u javnost izašla s tvrdnjom da su učiteljice u školi zlostavljale njenog sina Aleksandra, Severina priznaje da njen sin ni mjesec dana kasnije ne želi ići u školu.

-Posljednja situacija s Aleksandrom je veliki problem sa školom u kojoj su mi psihički i fizički maltretirali dijete. Dijete mi ne ide u školu već mjesec dana… Aleksandar je sam izrazio želju da ne želi ići u tu školu, jer je za njega to bila izuzetno teška i stresna situacija. Želim da se to zna i čuje da neću stati. I apsolutno ću ga prebaciti u drugu školu – ispričala je pjevačica za Slobodnu Dalmaciju.

Osvrnula se i na sukob s djetetovim ocem Milanom Popovićem za kojeg je već ranije tvrdila da je u dosluhu s direktoricom škole.

-To se može nazvati borbom, ali ja to ne želim tako zvati. To je normalna stvar i stav svakog čovjeka, majke i roditelja da ne da da mu se neko zafrkava s djetetom, pa makar to bio i otac. Ali dok god kod nas funkcioniraju plave kuverte, jako je teško boriti se s njima. Prvenstveno ovo ide na adrese ljudi koji bi trebali sankcionirati plave kuverte u svim strukturama, od škole do sudstva. Naravno da svugdje ima predivnih i poštenih ljudi, ali isto tako ima onih koji to nisu i to nije samo moj problem, to je problem puno majki koje mi se javljaju – kaže Severina.

Pratite nas:
Đorđe Balašević
Da li prepoznajete o