PočetnaAktuelnoSeverina snimila film sa mužem: Htjeli su da sakriju od svih, ali će ove informacije uzburkati region!

Severina snimila film sa mužem: Htjeli su da sakriju od svih, ali će ove informacije uzburkati region!

Za sad nije poznato koji lik pjevačica tumači u filmu, dok smo za Igora saznali da ima neobičnu ulogu

Severina i Igor Kojić ovog ljeta snimili su film pod nazivom “Posljednji Srbin u Hrvatskoj”, koji bi u kinima trebalo da se pojavi naredne godine, otkriva Kurir.

Uloga hrvatske zvijezde i njenog supruga u ovom projektu držana je u potpunoj tajnosti do samog kraja, jer su producenti na taj način željeli da izbjegnu sve kontroverze i moguće probleme ako informacija dospije u javnost. Zasad nije poznato koji lik pjevačica tumači u filmu, dok smo za Igora saznali da ima neobičnu ulogu.

Prema riječima izvora iz susjedne države, Kojića su na setu viđali kako glumi prerušen u zombija, što nam je djelimično potvrdio i jedan od producenata filma Miroslav Mogorović.

– Film je uglavnom produciran u Hrvatskoj, mi smo manjinski učestvovali u tome. Film je podržao Filmski centar Srbije, u pitanju je zombi komedija i reditelj je Predrag Ličina. Snimanje je završeno, ali mi u ovoj fazi nećemo davati više informacija od ovoga što sam vam rekao. Još nije gotova montaža, pa zato nećemo preliminarno da govorimo o detaljima. Premijera će biti iduće godine, prije toga planirana je velika kampanja – rekao je on.

U filmu, prema najavama reditelja, glume Sergej Trifunović, Krešimir Mikić i Bojan Navojec, kao i Jadranka Matković, koja je za hrvatske medije rekla da joj je bilo super da radi s mladim ljudima, a da je svoje scene snimala tri dana na pustoj poljani kraj Velike Mlake.

Iz pjevačicinog tima nisu htjeli ništa da pričaju o filmu koji će za nekoliko mjeseci uzburkati region, kako zbog Kojića, koji u njemu učestvuje, tako i zbog škakljive teme.

Severina Kojić ostvarila je i dvije uloge u Hrvatskom nacionalnom pozorištu, ali je oba puta prošla neslavno. Zbog uloge u monodrami “Čekajući svog čovika” glumci su je optuživali da im krade hljeb iz usta i tražili da plati odštetu sindikatu “jer degradira struku”. Buru je izazvala i 2007, kad je igrala baronicu koja gine u džipu, zbog čega se posebno naljutila Mia Begović, smatrajući da je to aludiranje na pogibiju njene sestre Ene.

– Svi komentari koji su usmereni protiv mog angažmana su glasovi potajne ljubomore. To su dobrodošle reakcije jer tako će se u meni skupiti sve ono što je potrebno liku baronice – gorčina, ponos, prkos – odgovorila je tada Severina.

Pratite nas:
Silikoni na sve stra
Ni na samrti nije us