PočetnaAktuelnoSeverina uputila emotivnu poruku svom sinu: Prošla su 54 dana tuge

Severina uputila emotivnu poruku svom sinu: Prošla su 54 dana tuge

Krajem prošle godine regionalna zvijezda Severina, suočila se sa teškim periodom. Naime, sud je donio privremenu mjeru prema kojoj će njen sin Aleksandar ubuduće živjeti sa ocem, Milanom Popovićem.

Severini je dozvoljeno da sina viđa samo 88 sati mjesečno, a prije nekoliko dana počele su kružiti vijesti u hrvatskim medijima, da je Centar za socijalni rad podnio kaznenu prijavu protiv pjevačice.

Danas je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa širokim osmijehom, a opis koji je ostavila ispod i više je nego emotivan.

View this post on Instagram

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”… prošla je vječnost dok oni “skijaju”… Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla – nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto… Možda trenutno “slučajno skijaju”,ali nas ne mogu sve “preveslati”. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će… Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

– Prošlo je 54 dana i prošlo je „88 sati“.. Prošla je vječnost dok oni „skijaju“… Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo „88 sati“ veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla: „Nemoj da te Niko i Ništa rastuži. Niko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmijeha. Jer Niko i Ništa zauvijek ostaju Niko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto… Možda trenutno „slučajno“ skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će… Hvala Bogu! – napisala je Severina.

Pratite nas:
Sadik Hasanović, pj
Iznenada preminuo si