PočetnaAktuelnoSeverinin bivši nakon sudske presude: Aleksandar će konačno nastaviti ići u školu, a ne na koncerte

Severinin bivši nakon sudske presude: Aleksandar će konačno nastaviti ići u školu, a ne na koncerte

Nakon što je na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu donesena presuda prema kojoj je, u pravnoj bitci za skrbništvo, nepravomoćno dosuđeno kako će maleni Aleksandar Popović (7) odsad živjeti s ocem Milanom, a ne s majkom Severinom Kojić kao dosad, srbijanski biznismen, prokomentirao je presudu.

-Iako je riječ o nepravomoćnoj presudi, jako sam sretan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti ići u školu u Zagrebu gdje će i nastaviti živjeti, ne želim otkriti u koju školu jer to zadire u privatnost djeteta. Aleksandar će konačno nastaviti ići u školu, a ne na koncerte.

-Jednom sam čitao o tome za čime su ljudi na samrti najviše žalili i najveći broj njih je kazao da im je najteže palo što su propustili djetinjstvo i odrastanje svoje djece. Ja neću dozvoliti da se to meni dogodi. To nije dobro za dijete, ne trebaju djeci dadilje i treće osobe nego roditelji – kazao je dodajući kako će maleni Aleksandar nastaviti putovati kao i do sada te da je čitao neke spinove o tome kako mališan ima neku lažnu putovnicu, ali sve je to, kaže, potpuna laž.

Istina je, veli, da će on sve učiniti za svoje sinove: Aleksandra, Milana i Đorđa, piše Vecernji.hr.

Pratite nas:
Džej je uzimao 50.0
Vesna Zmijanac: U bi