PočetnaAktuelnoSeverinine šokantne fotke zapalile su region: Sada su se oglasili i njeni advokati koji tvrde da je sve namješteno

Severinine šokantne fotke zapalile su region: Sada su se oglasili i njeni advokati koji tvrde da je sve namješteno

Povodom eksplicitnih fotografija koje su u ponedeljak uvečer osvanule u javnosti, oglasio se advokatski tim Severine Kojić koji tvrdi da je u pitanju fotomontaža.

Advokati Severine Kojić, naime, tvrde da fotografije zbog kojih se pjevačica prije četiri dana našla u centru skandala nisu vjerodostojne.

-Navedene fotografije nisu vjerodostojne, to jest na ko zna koji nezakonit način su nastale. Pribavljene fotografije predstavljaju fotomontažu – navodi se u saopćenju Severininih advokata.

 

Podsjetimo, fotografije na kojima je Severina potpuno naga osvanule su u svim medijima, a ova afera već četvrti dan drma region.

Kako pišu hrvatski mediji, od kada su eksplicitne fotografije osvanule od Severine nema ni traga ni glasa. Ona, kako navode tamošnji mediji, ne izlazi iz stana u Zagrebu u koji je stigla prije nekoliko dana, a isto se dešavalo i prije 14 godina kada je na internetu osvanuo njen privatni snimak seksa.

Biznismen Milan Popović, s kojim Severina ima sina Aleksandra, također se oglasio nakon što su pjevačicine fotografije objavljene, i naveo da je zabrinut da će ovaj skandal nanijeti veliku štetu njihovom nasljedniku.

Pratite nas:
Manekenka pozvala 15
Prisjelo joj ljetova