PočetnaShowbizSharon Stone ponovila scenu koja je proslavila 1992. godine

Sharon Stone ponovila scenu koja je proslavila 1992. godine

Sharon Stone je 1992. godine snimala film “Sirove strasti”, koji je uključivao i scenu koja ju je proslavila.

Upravo tu scenu odlučila je ponoviti na dodjeli GQ-ovih nagrada za 2019. godinu na kojoj je osvojila titulu “Žene 2019. godine”.

-Kada sam snimala jednu od scena za film, reditelj mi je rekao da mu dam svoj donji veš jer ga ne trebam imati u toj sceni. ‘Mi nećemo vidjeti ništa’, rekao mi je. Nisam znala da će mi ovaj momenat promijeniti život – ispričala je.

Zatim je zamolila publiku da je imitira i sjedne onako kako ona sjedi, te da joj se pridruže u rekreiranju momenta koji joj je promijenio život.

-Svi vi ćete imati momenat koji sam ja imala. Momenat koji će vam promijeniti život. Možda ćete biti svjesni da je to taj momenat, možda i ne. Ali reći ću vam jednu stvar, ako vam se već nije desio, onda vam ide u susret. Bit ćete odgovorni za taj momenat. Ljudi će vam postavljati mnogo teških pitanja. Sada je vrijeme da odlučite ko ste. Vrijeme je da odlučite šta ćete uraditi sa najljepšim, najjačim i najboljim dijelom sebe – rekla je, prenosi Klix.ba.

Dodala je kako je ona taj dio sebe poštovala i kako to savjetuje svima.

-Imamo pravo da budemo moćni u bilo kojoj formi seksualnosti koju odaberemo. Niko nam to ne može oduzeti. Morate predstaviti sebe na način koji će vam omogućiti da budete voljeni i poštovani”, dodala je pri kraju.

Pratite nas:
Rada Manojlović plj
Pljačkaši otkopali