PočetnaAktuelnoSin Dragane Mirković slavi 18. rođandan, zabava u dvorcu sa više od 200 zvanica

Sin Dragane Mirković slavi 18. rođandan, zabava u dvorcu sa više od 200 zvanica

Folk zvijezda Dragana Mirković u svom velelepnom dvorcu u Beču proslavlja sinu Marku 18. rođendan.

Iako je Marko rođen 24. februara, porodica je odlučila da slavlje bude sada kako bi njihovi prijatelji i familija došli u što većem broju.

-Slavimo ga danas zato što je ovo nedjelja slavlja i zato što su svi naši prijatelji i familija, koji su raštrkani po celom svijetu, uglavnom slobodni i moći će da doputuju. Dolaze iz svih krajeva svijeta, od Švicarske, Njemačke… pa do Amerike – rekla je s ponosom Dragana Mirković i dodala da će na slavlju biti više od 200 zvanica.

Markova žurka povodom punoljetstva biće održana u njihovom dvorcu i to će biti prva proslava tog tipa na tom mjestu

-Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoljetstvo i to smo mu ispunili – ispričala je kroz smjeh ponosno pjevačica i dodala da će umjesto benda goste zabavljati svjetski poznati di-džejevi.

– Niko neće pjevati. Markova je bila želja, a iskrena da budem i moja, da angažujemo samo di-džejeve. To je za mene u neku ruku i veliko rasterećenje. Moja djeca ne slušaju našu muziku, što ja razumijem budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike – rekla je Mirkovićeva.

Pratite nas:
Rada Manojlović i M
Ova narukvica je otk