PočetnaAktuelnoSin Snežane Đurišić dobio otkaz zbog krađe: Ona platila štetu i spasila ga zatvora

Sin Snežane Đurišić dobio otkaz zbog krađe: Ona platila štetu i spasila ga zatvora

Kad je počeo da gubi na kocki, morao je da isplati veliku svotu novca, a Snežana nije htjela da mu da pare.

Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, prije nekoliko godina bio je zaposlen na jednoj televiziji, odakle je otpušten jer je ukrao opremu za rad u vrijednosti od nekoliko hiljada eura.

Problematični nasljednik slavne pjevačice oduvijek je imao ispade i zadavao glavobolje majci, o čemu se više puta pisalo u medijima. Folkerka je na sve načine pokušavala da mu pomogne i usmjeri ga na pravi put, ali sve to je bilo kratkog daha.

Snežanina ideja bila je i da ga zaposli na televiziji, gdje ima dosta prijatelja s kojima godinama sarađuje. Navodno, Marko je u početku bio disciplinovan radnik i obavljao je posao kako treba, ali poslije nekog vremena počeo je da pravi probleme.

-Snežana je bila sigurna da će mu se taj posao svidjeti i zaista se dobro pokazao na samom startu. Radio je u tehničkoj službi. On je stvarno vrijedan, nije nimalo uobražen kao neka djeca poznatih roditelja. Pričao nam je da je radio u nekoj fabrici, da je tamo prao gajbe od voća. Nijedan posao mu nije predstavljao problem. Međutim, Marko se kockao, a kao što znate, to povlači mnoge druge posljedice. Kad je počeo da gubi na kocki, morao je da isplati veliku svotu novca, a Snežana nije htjela da mu da pare – kaže izvor, piše Kurir.

Tada je Gvozdenović, prema priči sagovornika, počeo da odnosi skupocjene stvari s posla. Kolege u početku nisu ništa primjetile, i to je njemu dalo vjetar u leđa da nastavi. Kad je već postalo jasno da na televiziji postoji lopov, nadležni su reagovali.

Pratite nas:
Emina Jahović objav
Halidu Muslimoviću