PočetnaAktuelnoSinanova kćerka doživjela šok zbog lažne saobraćajke: Ne mogu da smirim uplakanu majku, jedan brat se umalo slupao, a drugi mi je zabranio da ikada više uradim ovo

Sinanova kćerka doživjela šok zbog lažne saobraćajke: Ne mogu da smirim uplakanu majku, jedan brat se umalo slupao, a drugi mi je zabranio da ikada više uradim ovo

Đulkica, kćerka pokojnog Sinana Sakića, potresena je, a ujedno i ljuta zbog lažne informacije da je doživjela tešku saobraćajnu nesreću i da je jedva ostala živa.

-U šoku sam! Zbog ramazana, bili smo iscrpljeni, muž, djeca i ja pa smo legli oko 21 sat. Otkako je tata umro, gasim zvuk na telefonu, pa sam to uradila i sinoć – počela je za Kurir ispovijest Sinanova kćerka, dodajući da nije mogla da vkeruje ujutro koliko je poziva dobila.

-Kada sam se probudila, imala sam 350 propuštenih poziva na whats appu od starije kćerke i mame, i plus brojnih poruka da li sam dobro. Prvo sam pomislila da se mami nešto desilo i uplašila sam se jako.

Pozvala sam je, a ona je počela da plače i ispričala šta se desilo. Brat Alen mi je rekao da nikad više ne gasim telefon, dok brat Ernest umalo nije doživio udes jer se vraćao iz Bugarske kada je primio lažnu vijest o mojoj nesreci – rekla je Đulkica.


-Ljudi su mi slali prepiske. Neka djevojka ih je ubjeđivala da sam doživjela udes, da su me sat vremena izvačili iz kola, još je slala neke slike. Strašno! Ovo je bio šok za moju porodicu, majka i djeca su mi se potresla kao nikad do sad – objasnila je ko stoji iza svega.

Pratite nas:
ČESTITAMO: Udala se
Ovako je izgledao tr