PočetnaAktuelnoSiromašna djevojčica jednim odgovorom posramila razmaženog sina multimilionera

Siromašna djevojčica jednim odgovorom posramila razmaženog sina multimilionera

Sinu multimilionera djevojčica iz siromašne obitelji očitala je pravu životnu lekciju i poprilično ga posramila.

Kofi Case, čiji su roditelji vlasnici međunarodne kompanije, naviknut je na obilje. I sam priznaje da je šopingholičar i da mu nema ništa draže od toga da na hiljade dolara dnevno troši na dizajnersku odjeću, a hrani se isključivo u luksuznim restoranima.

U reality showu Rich Kids Go Skint susreo se s peteročlanom obitelji koja jedva sastavlja kraj s krajem i taj je susret na njega ostavio veliki dojam.

Iako je prije toga priznao da “ne razmišlja o siromašnim ljudima”, posramio ga je odgovor 10-godišnje djevojčice na upit što bi učinila da je bogata.

– Da sam bogata dala bih novac u humanitarne svrhe, siromašnim ljudima bih kupila cipele i odjeću i dala bih novca beskućnicima jer oni nemaju ništa – rekla je najstarija kći obitelji, desetogodišnja Macy.

Njena mlađa sestra, osmogodišnja Paige, složila se s njom: “Dala bih novac u humanitarne svrhe i svima kupila darove.”

– Ovakav odgovor od tako malog djeteta učini te ponosnim. Mislim da oni daju prioritet zajednički provedenom vremenu i odgajaju svoju djecu najbolje moguće – komentirao je Kofi.

Bogati tinejdžer je s obitelji proveo ukupno tri dana tijekom kojih je sudjelovao u pripremi skromne rođendanske proslave za malenu Macy kojoj je tom prilikom poklonio bicikl, prenosi Index.

– Natjerala me da uvidim da ne moram trošiti toliko novca na zabavu već mogu s prijateljima raditi nešto drugo. Definitivno su mi pokazali s kakvim se teškoćama susreću ljudi koji žive od malog budžeta. Nisam imao pojma koliko su neke stvari skupe – rekao je on.

Pratite nas:
Dok je Hanka pjevala
Gradonačelnika Zagr