PočetnaAktuelnoSjećate li se Šeherezade iz čuvene turske serije? Sada se ošišala skroz na kratko i ne biste je prepoznali nikada!

Sjećate li se Šeherezade iz čuvene turske serije? Sada se ošišala skroz na kratko i ne biste je prepoznali nikada!

Berguzar Korel, jedna od najpopularnijih turskih glumica, našoj publici je poznata prije svega kao Šeherezada iz čuvene serije “1001 noć” koju je cijela Bosna i Hercegovina budno pratila, a još tada upamtili smo je kao markantnu damu duge, crne kose.

Vrijeme polako prolazi, prošlo je 12 godina od trenutka kada je serija počela da se snima, ali ljepota ove Turkinje ne blijedi – ona je i dalje veoma atraktivna, premda je promijenila imidž.

Naime, Berguzar je odlučila da se riješi svoje duge, guste kose, pa sada “fura” kratku, dječačku frizuru, i možda neočekivano – ali ju je ista podmladila, zar ne?

Zanimljivo je i da je ova dama van scene uglavnom uvijek potpuno prirodna i u opuštena – ne šminka se i ne dotjeruje pretjerano, ali uspijeva i u tom izdanju da plijeni! Ona se ne libi ni da takve fotke šeruje na društvene mreže što samo govori o tome koliko samopouzdanja ima!

Podsjetimo, ova popularna glumica se 2009. udala za kolegu Halita Ergenča, sa kojim je sarađivala upravo u seriji “1001 noć”, a par i dan danas uživa u ljubavi i zajedništvu, i roditelji su osmogodišnjeg sina Alija.

 

Pratite nas:
Azra Đulović ne pr
Pokazao tijelo, zapa