PočetnaAktuelnoSkandali, afere, potresi: Usponi i padovi braka Karleuša – Tošić

Skandali, afere, potresi: Usponi i padovi braka Karleuša – Tošić

Sada već davne 2008. godine, za srbijansku javnost simbolično, na vidovdan 28. juna Jelena Karleuša i Duško Tošić su stupili u brak. Od tog trenutka to je bio par koji je uvijek u fokusu pažnje javnosti, a brojne turbulencije i skandali koji su obilježili njihov brak, dodatno su doprinijeli da pomenuta pažnja nikada ne splasne.

Danas, kada je Jelena Karleuša i zvanično potvrdila vijesti o razvodu, nakon 14 godina braka, vrijeme je da se prisjetimo nekih od skandala koji su obilježili njihov odnos.

Početak kraja ove romanse desio se početkom 2019. kada su javnosti otkriveni detalji afere Jelene Karleuše i bh. fudbalera Ognjena Vranješa. Društvene mreže su bile preplavljene snimcima i slikama njihovih intimnih dijelova tijela. Dok je Vranješ više puta potvrdio aferu sa suprugom svog kolege, JK je odlučno demantirala sve, poričući da ima išta sa Vranješom. Afera je svoj epilog dobila na sudu.

Iako su i Tošić i Karleuša tvrdili da to nije uticalo na njihov odnos, činjenica je da ih od tad nikada nismo vidjeli u nekom prisnijem odnosu.

Ni Duško Tošić nije bio bez afere. Za njega su se vezivale brojne ljepotice, a jedna od njih je Ana Jovanović, bivša supruga popularnog estradnog pjevača Peđe Blizanca. Zatim se po čaršiji pričalo i o Tošićevoj aferi sa 15 godina mlađom Sofijom Šašić, kćerkom pjevača Željka Šašića. Svoju romansu su mjesecima krili od Jelene, ali ipak je nisu uspjeli sakriti.

Također, njegovo ime se vezivalo i za fatalnu Sofiju Milošević, koja ima afinitet za fudbalere, naročito ako su reprezentativci Srbije, jer je bila u otvorenoj vezi s Ademom Ljajićem, a trenutno je u braku s Lukom Jovićem. Sofija je demantirala te navode, tvrdeći da je Karleuša njena drugarica.

Sudeći po brojnim aferama, nema sumnje da će njih dvoje ubrzo uploviti u nove romanse, koje će ponovo biti u žiži interesovanja regionalne javnosti.

 

 

 

Pratite nas:
Oglasila se Jelena K
Aziz Gluščević Zi