PočetnaAktuelnoSkoro niko je ne zna, krije se od javnosti, stub je porodice: Evo kako izgleda supruga Saše Matića!

Skoro niko je ne zna, krije se od javnosti, stub je porodice: Evo kako izgleda supruga Saše Matića!

Supruge Saše Matića nema je u javnosti, porodicu drži više od dvije godine na okupu.

Saša Matić poznat je po tome da je porodičan čovjek, i, prema njegovim riječima, svaki slobodan trenutak voli da provede sa svojim voljenima. Saša se 2003. godine oženio lijepom Anđelijom i sa njom dobio dvije kćerke, Taru i Aleksandru.

Prema njegovim riječima, Anđa je uvijek uz njega, njegova je podrška i vjetar u leđa, ali i stub porodice – pogotovo što je zbog prirode posla često odsutan od kuće.

-Supruga je uvijek uz mene, ali je ne opterećujem svojom karijerom. Postoje situacije kada je pitam za savjet, uglavnom je to pomoć u izboru garderobe, a što se tiče muzike tu sam svoj na svome. Sebe smatram dovoljno kompetentnim i najveći sam kritičar sopstvenog rada. Tek kada završim snimanje albuma, članovima svoje porodice i prijateljima pustim pjesme jer mi njihovo mišljenje znači. Normalna je stvar da me supruga podržava, da nije tako, ne bi bilo porodice. Kada ne bih imao zdrav odnos sa ukućanima, i karijera mi ne bi bila ovako uspješna – rekao je Saša.

Anđelija se veoma rijetko pojavljuje u medijima, a rijetko se može vidjeti na beogradskim događajima koje posjećuje njen suprug. Par također privatnost svoje dvije kćerke vrlo brižljivo čuva.

Pratite nas:
Alen Hrbinić ekrani
Vijest koja je mnoge