PočetnaAktuelnoSlobi Radanoviću Jelenin muž prijeti ubistvom?! Oglasio se misteriozni biznismen, ovo je istina o braku sa pjevačevom djevojkom

Slobi Radanoviću Jelenin muž prijeti ubistvom?! Oglasio se misteriozni biznismen, ovo je istina o braku sa pjevačevom djevojkom

Mediji bruje o tome da muž djevojke Slobe Radanovića prijeti pjevaču ubistvom, a sada se oglasio i suprug Jelene Đuričanin.

Naime, Jeleninom mužu zasmetalo je što je ona vodila njihovog sina kod pjevača, pa je napravio skandal. Ipak, biznismen kaže da mu uopšte ne smeta što je njegova žena već sedam mjeseci u tajnoj vezi sa pjevačem.

-Nemam ništa protiv da se Sloba Radanović oženi mojom ženom. Jelena i ja odavno nismo zajedno iako smo još uvijek zvanično u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa – kaže Marković, koji već dugo živi u inostranstvu.

Jelenin muž dodaje da njih dvoje imaju iskren odnos, tako da je medu prvima saznao da mu se žena vida sa Radanovićem.

-Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje djece i želim da bude sretna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže – priča Igor, a na pitanje da li je tačno da su “golupčići” trenutno zajedno u Moskvi odgovara:

-Da, jesu. Jelena me je zvala da krenem s njom u Moskvu jer tečno govorim ruski. Otputovala je tamo da liječi glavobolju. Upoznali smo se. On je jedan fini kulturan mladić – kaže Marković za “Informer”.

Pratite nas:
Namazala je crveni l
Majka iz serije 'Že