PočetnaAktuelnoSlomljena Jelena Karleuša preklinjala Duška: Ne ostavljaj me sad, ne mogu ovo sama preživjeti

Slomljena Jelena Karleuša preklinjala Duška: Ne ostavljaj me sad, ne mogu ovo sama preživjeti

Jelena Karleuša ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostala bez majke Divne, za koju je bila veoma vezana.

Uz nju je sve vrijeme tetka Danijela, ali joj je sada najpotrebnije da tu bude i njen suprug Duško Tošić, koji zbog obaveza mora da bude u Kini. On je došao na sahranu svoje punice, gdje se nije odvajao od supruge, koja ga je preklinjala da odloži povratak u Kinu. Njoj znači da on bude uz nju u najtežim životnim trenucima.

Nakon saznanja da je Divna umrla od posljedica teške bolesti, Jelena je konstantno na lijekovima za smirenje, te još uvijek u potpunosti nije svjesna realnosti. Ona ima potrebu da neko bude uz nju 24 sata, a najviše potrebu za blizinom muža.

– Ne ostavljaj me samu, ne odlazi u Kinu! Ostani pored mene, ne mogu da izdržim, ne znam kako ću sama ovo preživjeti – rekla je Karleuša mužu, ali on zbog ugovora koji ima s fudbalskim klubom Guangdžouom R&F mora da otputuje u Kinu.

Izvor portala Kurir.rs navodi da je JK neutješna, a kako je jučer objavljeno, pod tolikim je stresom da se dešava da ostane bez glasa.

– Jako je loše! Po cijeli dan plače i doziva majku. Ona ne želi da je kćerke takvu gledaju, pa su djevojčice kod tetke u Zrenjaninu – kaže izvor i dodaje da svi koji su bliski s Jelenom daju sve od sebe da joj pomognu kako bi izašla iz depresije.

– Sve je palo na Duškova leđa. On se maksimalno trudi da Karleuši ublaži bol, ali i on je slomljen. I njemu je teško pala Divnina smrt, volio ju je i cijenio. Bio je vezan za nju, a pogotovo kada se razboljela. Davao je sve od sebe da je spasi, a više puta je govorio da ima najbolju punicu na svijetu i da joj je mnogo zahvalan na svemu što je činila za njega. A Jelenu razumije jer je i on prije samo šest mjeseci ostao bez oca – završava Kurirov izvor.

Pratite nas:
Sabina Sakić: Sinan
Dramatična porodič