PočetnaAktuelnoŠmita znate po duetu sa Ekremom Jevrićem, sada je u Frankfurtu otvorio klub: Kada je došla Amanda Dior – nastao je lom

Šmita znate po duetu sa Ekremom Jevrićem, sada je u Frankfurtu otvorio klub: Kada je došla Amanda Dior – nastao je lom

Novootvoreni „Karlson klub“ u njemačkom gradu Frankfurtu postao je omiljeno mjesto mladih ljudi.

Vlasnik kluba je Matijas Šmit koji je među ljudima sa Balkana omiljeni lik.

Naime, Matijas je svojevremeno i pjevao, a pjevačku karijeru započeo je na nastupima Osmana Hadžića, da bi kasnije postao popularan sa duetskom pjesmom „Gola, gola“ koju je snimio sa rahmetli Ekremom Jevrićem.

Protekli vikend u Karlson klubu protekao je uz zvuke muzike Balkana, a za nju je bio zadužen jedan od najpopularnijih DJ-eva u Njemačkoj , DJ Mateo, a koji je porijeklom iz Livna. Iza ovog popularnog DJ su veliki hitovi koje je snimao sa  Katarinom Živković, Kim Lamarin, grupom Elitni Odred,a sve su to milionski pregledi na Youtube kanalima. Posljedna pjesma „Blizu si“,a koju je snimio prije pola godine ima sveć skoro 8 miliona pregleda.

Ipak, veliki spektakl večeri bila je pojava Dragqueen Amande Dior. Ona je svojom pojavom izazvala zantiželju publike, pa je na kraju čak „ukrala“ i program trbušnoj plesačici.

Među posjetiteljima bila je atraktivna Almira Brkić koja se do sada pojavljivala u spotovima mnogi pjevača,a svojevremeno je bila i u prvom spotu DJ Matea.

Obzirom da Amanda Dior ima volju i želju da i sama jednog dana snimi pjesmu tu večer joj je Matisa Šmit ponudio da ona i on snime duet,a Matijas bi sve to finasirao. Ostaje samo da se oko detalja dogovore narednih dana,a snimanje bi povjerili producentima iz Beograda.

-Bilo bi to baš fenomenalno. Matijasa poznajem već dugo i sigurna sam da će sve to ispoštovati. Estrada je postala dosadna,a mislim da bi ja unijela veliku promjenu. Rekla sam Matijasu da pjesma mora biti ubitačna, sa dobrim tekstom, muzikom,a video mora biti pun erotike,a za koju bih se ja pobrinula – rekla nam je Amanda.

Matijas Šmit planira da u klubu organizira i gostovanje popularnih pjevača, ali o tome će posjetitelje uskoro da informiše.

Bato Šišić

Pratite nas:
Hanku Paldum dirnula
Halid Muslimović je