PočetnaAktuelnoSmrt i ucjena: Dragani Mirković život se okrenuo preko noći

Smrt i ucjena: Dragani Mirković život se okrenuo preko noći

Dragana Mirković se devedesetih našla u ulozi glumice. Snimila je svoj film “Slatko od snova” koji, nažalost, ne pamti po lijepom, budući da joj je usred snimanja preminuo jedan od najbližih prijatelja i saradnika.

– Pokojni Raka Đokić – on je to radio, to je njegova želja bila, da ja snimam film. Međutim, on je bukvalno na pola snimanja preminuo, bukvalno za tri dana se sve to dogodilo. Ja sam bila u najtežoj situaciji u životu – počela je priču Dragana, kojoj je Rakina smrt teško pala.

– On je meni sve bio, i odjednom, preko noći, ja sam ostala bez njega. Snimanje filma u toku, ostalo je mnogo neplaćenih stvari, jer je to sasvim normalno, snimali smo, čovjek je imao planove šta, kako da uradi i odjednom ga nema…

– Ja sam znala kolika je njegova želja bila da snimim taj film. Sebi sam rekla: “Dragana, ti to moraš”! To je jedan užasno težak period… Prvo, emotivno težak. Psihički sam bila rastrojena jako, a fizički isto – priznala je pjevačica, a potom otkrila da su pojedini saradnici iskoristili tešku situaciju u kojoj se našla kako bi joj dodatno naudili i nanijeli bol.

– Čak, nažalost, imala sam jedno ružno iskustvo. Jedna osoba koja je glumila u filmu poslije Rakine smrti tražila mi je dupli honorar! Sačekao je situaciju, znao je da me ima u rukama, jer je pola filma snimljeno, ne isplati mi se da ponovo snimam scene sa nekim drugim… Prosto sam morala da pristanem na tu ucjenu i duplo sam platila. Da li mi vjerujete da ponekad izbjegavam da pogledam svoj film, jer me tako tužne uspomene i bolne uspomene vezuju za njega – iskrena je bila Dragana.

 

Pratite nas:
Rada Manojlović vra
Progovorila vanbrač