PočetnaAktuelnoSmrt majke natjerala ju je da postane domaćica: Rada je sve što ima uložila u kuću na selu

Smrt majke natjerala ju je da postane domaćica: Rada je sve što ima uložila u kuću na selu

Mnoge zvijezde na estradnoj sceni rado bi zaboravile prošlost i rodno mjesto, pogotovo ako nisu rođene u prijestonici. Izuzetak je Rada Manojlović, koja se selom Četerežem dičila otkada je kročila na scenu davne 2007. godine.

Ponosno je isticala da dolazi iz jednog malog mjesta kod Požarevca, pa je Četreže postalo poznato po Radi, kao što je Kasidol po Dragani Mirković ili Brčko po Lepoj Breni.

Tužna životna priča Rade Manojlović zbog rane smrti majke natjerala ju je da brzo odraste i bude domaćica u kući. Mještani je zato hvale kao djevojku koja umije sve da radi i koja je u mnogim situacijama bila glava porodice.

-Otkako je postala poznata, slabo se viđamo. Šta znam, svašta se priča. Kažu da će uskoro da se udaje, volio bih da se uda – kaže Dragan, koji je zatečen na traktoru u blizini Radinog porodičnog doma.

Radin otac i maćeha bili su na pijaci gdje prodaju voće. Širok osmijeh po povratku dovoljno je govorio da je robu prodao, te da je zadovoljan:

–Rada je podigla ovu veliku kuću, a u ovoj plavoj je odrasla, dok je bijela kuća naša osnovna. Meni je dovoljno ono što imam, ne treba mi ništa više od toga. Zajedno sa mojom nevjenčanom suprugom živim u manjoj kući. Ova veća je kao vikendica Mariji, Nenadu i njoj kada im ne daj Bože pukne glas da mogu da se dođu i sakriju se od javnosti – kaže Rade pokazujući na bijelu višespratnicu u koju je Rada uložila sve što je zaradila.

Pratite nas:
Kristina Mandarina o