PočetnaAktuelnoSnimio je mega popularan duet sa Karleušom: Pogledate kako danas izgleda Mirza iz pjevačicinog spota i štakaže o „Maloj od snakdala“

Snimio je mega popularan duet sa Karleušom: Pogledate kako danas izgleda Mirza iz pjevačicinog spota i štakaže o „Maloj od snakdala“

Mirza Hamzić je 2010. godine snimio duet “Insomnia” sa pjevačicom Jelenom Karleušom i ubrzo se povukao iz javnog života.

Nakon sedam godina odsustva medijske i estradne ilegale Mirza je progovorio o odnosu sa Jelenom Karleušom.

-Ona ima svoj put, ja imam svoj put. Spojila nas je ta poslovna saradnja. Ja nikome ništa ne zamjeram, niti krivim bilo koga. Ni sebe, ni medije, ni tu ženu. Imali smo super saradnju. Pjesma je napravila veliki uspjeh, bila je veliki hit i ostala i dan danas. To je njen najveći hit u karijeri. Gdje god da se pojavi pjeva tu pjesmu i ljudi reaguju ekstra. Ja na to što je bilo gledam sa pozitivne strane – rekao je Mirza u emisiji “VIP 35”.

Nakon 9 godina od snimanja zajedničkog hita, Mirza se nije mnogo promijenio, a to dokazuju i fotografije na društvenim mrežama.

Povodom skandala Jelena Karleuše i Ognjena Vranješa, nagih fotografija i eksplicitnih poruka, što je glavna tema medija već nekoliko sedmica, Mirza  se nije oglašavao.

Pratite nas:
Poznati pjevač obja
On je najtraženiji