PočetnaAktuelnoŠokantna ispovijest Lepe Brene: Filipovom i Aleksandrinom sinu neću biti baba!

Šokantna ispovijest Lepe Brene: Filipovom i Aleksandrinom sinu neću biti baba!

Jedna od najpopularnijih pjevačica poručuje da neće biti baba sinu koji će njen pastorak Filip Živojinović dobiti sa Aleksandrom Prijović.

Pjevačica je objasnila da se tako nazivaju žene koje su stare, a da one i njen suprug Boba Živojinović mogu samo da budu baka i deka.

Gazdarica “Granda” ističe da se svi u porodici raduju prinovi i naglašava da će mladom paru pomoći da odgaja dijete.

– Sretna sam što ćemo Boba i ja dobiti prvo unuče. To će biti velika radost u našoj porodici pošto volimo djecu, a posebno male bebe. Nas dvoje nećemo biti baba i deda, jer ne volim taj pežorativni odnos prema ženama. Postoje žene koje su babe i tako ih nazivamo jer tako i izgledaju. A postoje i bake i deke, nane i nene. To su najvoljenija bića koja su nam utkala radost i ljubav u ranom djetinjstvu. Pogotovo kada pomažu roditeljima koji mnogo rade. Uvijek ću pomoći našoj djeci i bit ću tu šta god da treba.

Brena je prokomentarisala kako su se ona i Boba osjećali kada su saznali divnu vijest.

– Sretni smo jer ćemo u ovim godinama dobiti unuka. Mada je Bobi i meni ovo prvo unuče, ja sam već nekoliko godina baka. Moja sestričina Majda ima dvoje djece. Oni su oplemenili moj život radošću i ljubavlju. Nadam se da će biti mnogo djece u našoj familiji, dosta unučića. Samo nam je važno da su živi i zdravi. A valjda će biti i dječaka i djevojčica. Sigurna sam da bi jedna djevojčica promijenila život čitave moje muške porodice – kazala je pjevačica.

U nekoliko navrata se špekulisalo da Brena nije u dobrim odnosima sa Aleksandrom, na šta je rekla:

– Ona je kao djevojčica učestvovala u “Zvezdama Granda”. U našu kući dolazila je mnogo prije nego što je počela da se zabavlja sa Filipom. Čak sam je vodila sa sobom na nastupe, imale smo nevjerovatno dobar odnos. Kasnije smo se bolje upoznale i jako sam joj privržena. Posebno mi je draga, jer imam razmijevanja za nekog ko ima 22 godine. Uvijek će imati veliku podršku od mene, i profesionalno i privatno.

Pratite nas:
Ljekari su joj rekli
Aldina Bajić snimil