PočetnaAktuelnoŠokantna objava na Instagramu: Rođak Dare Bubamare koji je proglašen mrtvim, ipak živ

Šokantna objava na Instagramu: Rođak Dare Bubamare koji je proglašen mrtvim, ipak živ

Austrijski mediji prenijeli su da je stanje ranjenog Stefana Vilotijevića (22), pripadnika kavačkog klana koji je jučer popodne ranjen ranjen u pucnjavi ispred poznatog restorana “Figlmiler” u centru Beča stabilno, ali i dalje teško.

Vilotijević je inače rođak srbijanske pjevačice Dare Bubamare.

I majka ranjenog Stefana objavila je fotografiju iz bolnice na kojoj je sa ranjenim sinom, demantirajući time navode pojedinih crnogorskih medija da je mladić podlegao povredama.

– Uprkos željama mnogih, moj sin Stefan je živ i zajedno smo!

Da podsjetimo, ove navode je ranije za “Kurir” demantirala i sestra povrijeđenog Vilotijevića.Stefan Vilotijević sin je crnogorskog kriminalca Kićuna Vilotijevića koji je ubijen 1999. godine, kao i mlađi brat drugog Kićunovog sina Filipa koji je izrešetan 2015. godine na Paliću.

Stefan je dospio u žižu javnosti prošle godine kada je izazvao jednog od policajca na tuču. Njega je tada policija zaustavila u novosadskoj ulici Đorđa Magaraševića i naredila kontrolu njegovog vozila, a on je ometao policajce, dok je jednog je izazivao da se potuku.

Vilotijević je inače privođen zbog sumnji da je imao veze sa ubistvom Marka Milićevića, inače sestrića Irineja Bulovića, ali je poslije 27 dana u pritvoru pušten, pošto nije bilo dokaza.

Podsjetimo, Stefan je ranjen u petak u pucnjavi, u kojoj je likvidiran Vladimir Roganović iz Herceg Novog, jedan od članova kavačkog klana.

Pratite nas:
Selma Bajrami ima sr
Bali-beg razočarao