PočetnaAktuelnoSonja Bašić, žena koju je prebio Muslimović: Halid me molio da se pomirimo, da će mi vratiti dug, ali od te kafe nema ništa

Sonja Bašić, žena koju je prebio Muslimović: Halid me molio da se pomirimo, da će mi vratiti dug, ali od te kafe nema ništa

Halid Muslimović je preko svog advokata uputio molbu Sonji Bašić, bivšoj ljubavnici koju je pretukao prije dvije sedmice, da prestane da se oglašava u javnosti, uz obećanje da će joj u ratama vratiti dug od 94.500 eura.

Čim se pročulo za incident u kojem je poznati pjevač glavni akter i da je zbog toga saslušavan u banjalučkoj policiji, on je u medijima počeo da negira da je nasilnik i da mu je sve namješteno. Poslije Sonjine ispovijesti u Kuriru, kada je do detalja objasnila kako je dobila batine od Halida i priložila dokaze da joj duguje novac, stvari su počele da se mijenjaju.

Muslimović je, piše Kurir, već dva puta preko svojih branilaca kontaktirao sa advokaticom Bašićeve i zatražio primirje. Prvo je zamolio da Sonja više ništa ne govori za novine, a nedavno je predložio da joj nagomilani dug vrati u mjesečnim ratama, kao i da se njih dvoje sretnu i popiju kafu.

-Tačno je, ali ja neću odustati, suviše sam povrijeđena. Što se tiče viđanja s njim, od toga nema ništa, neka zaboravi na to. Tu kafu Halid i ja nećemo popiti – rekla je Sonja.

Pratite nas:
Dino Merlin je zalju
Dino Merlin ispod St