PočetnaAktuelnoSrbijanski mediji opet bruje: Hoće li Karleušin skandal uticati na milionski ugovor njenog supruga u Kini?

Srbijanski mediji opet bruje: Hoće li Karleušin skandal uticati na milionski ugovor njenog supruga u Kini?

Skandal koji je izazvala Jelena Karleuša zbog dopisivanja sa Ognjenom Vranješom više nije vijest samo u regionu, što njenom suprugu Dušku nikako ne odgovara. Afera o romansi pjevačice i mladog fudbalera dospjela je i u medije u Kini, gdje je Duško Tošić potpisao višemilionski ugovor za njihov klub Guangzhou.


Skandalozni snimci i eksplicitne fotografije koje su dospjele u javnost, kao i poruke koje je njegova supruga razmjenjivala sa Vranješom uveliko će narušiti reputaciju Tošića, koji je jedan od najplaćenijih njihovih igrača. To bi moglo da utiče na nastavak njegove karijere u Kini, prenosi Blic.


– Duško je pokušao potpuno da se izoluje iz čitave priče i nakon izjave koju je dao na početku, uputivši medije da se obrate Vranješu, više se nije oglašavao. On je odmah nakon rasprave sa Jelenom, kada joj je našao poruke u telefonu, otišao u Kinu. Zato je sada potpuno poludio kada su kineski mediji počeli da pišu o prevari njegove supruge i prenose u cijelosti poruke koje je razmjenjivala sa njegovim mlađim kolegom. Kineskim medijima ova priča je prava poslastica ovih dana i prenose sve što se piše u srpskim medijima, uz fotografije. Ovo ne samo da narušava Duškovu reputaciju u Kini već može uticati i na njegov ugovor koji bi godišnje trebalo da iznosi osam i po miliona eura, a koji bi trebalo da traje do 2021. godine – kaže izvor blizak Tošiću i dodaje:


– Pored toga, tamošnji mediji su pisali i o navodima da se Duško viđao sa Sofijom Milošević, iako je ona to demantovala. U čitavu priču uvezali su i Sofijinog bivšeg dečka, također fudbalera Adema Ljajića, te su od svega napravili dodatni skandal. Duško je bio svjestan da će afera njegove žene uništiti njegov imidž u Srbiji i regionu, ali se nije nadao da će za to saznati kineski mediji.

Pratite nas:
Ovako Armin Bijedić
Koke je zanijemio zb