PočetnaAktuelnoSrbijansku pjevačicu unakazili: Provela je 7 sati na operacionom stolu, estetski hirurzi je upropastili, evo šta se desilo Vesni Zmijanac, Danijeli Vranić i Toniju Cetinskom

Srbijansku pjevačicu unakazili: Provela je 7 sati na operacionom stolu, estetski hirurzi je upropastili, evo šta se desilo Vesni Zmijanac, Danijeli Vranić i Toniju Cetinskom

Mnoge poznate ličnosti podvrgle su se invazivnim metodama kako bi skinule salo sa stomaka, a jedna pjevačica se baš pokajala.

Danijela Vranić uradila je liposukciju cijelog tela. Sedam sati bila je na operacionom stolu. Nakon zahvata pejvačica nije vidjela rezultate i nije joj se dopala nova građa, jer je ličila na Kim Kardašijan.

– Sedam sati sam bila na operacionom stolu, u jednom trenutku sam se čak probudila iz anestezije i kao kroz maglu čula hirurge kako pričaju, pa su me ponovo uspavali. Evo, prošlo je dva i po mjeseca od operacije, sada bi trebalo da vidim rezultate, a ne vidim apsolutno nikakvu promjenu. Čak mi je promijenio i oblik građe, pa mi je dodao obline na svoju ruku iako to nisam tražila, pa sada izgledam kao Kim Kardašijan, što je meni užasno – objašnjavala je vidno uznemirena Danijela Vranić.

Vesna Zmijanac o lipolizi, skidanju sala sa stomaka, nerado govori. Njeni prijatelji, koji su tada bili uz nju, kažu da je dvije sedmice bila zakovana za krevet i da je svako pomjeranje tijela užasno boljelo.

– Boljelo je strašno i operacija je trajala čak sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak, nikad ne bih otišla da skidam salo sa stomaka i radije bih šetala salčiće nego što bih ponovo išla pod nož – rekla je Vesna Zmijanac.

Toni Cetinski javno je priznao da je uradio liposukciju stomaka. Iako je redovno vježbao i pazio na ishranu “pivski stomak” ga je posebno nervirao. Nakon operacije nosio je steznik i nije mogao da vezuje pertle na patikama.

– Pazim šta jedem i vežbam, ali nikako ne mogu da se riješim stomaka, a čak ne pijem ni pivo. O tome sam jednog dana razgovarao s prijateljem koji se bavi estetskom hirurgijom i on mi je rekao da problem mogu da riješim liposukcijom, pa sam otišao na taj zahvat. Nisam to radio toliko zbog estetike koliko zbog toga što sam sam sebi bio trom – ispričao je Toni u jednoj emisiji.

Pratite nas:
Najveći Džejov hit
Dijana Bliznac fotog