PočetnaDijasporaŠta će reći Rada Manojlović: Haris Berković u Beču u „sendviču“ sa dvije pjevačice, evo šta je radio bivši muž Selme Bajrami

Šta će reći Rada Manojlović: Haris Berković u Beču u „sendviču“ sa dvije pjevačice, evo šta je radio bivši muž Selme Bajrami

Monikom Ivkić i Teom TairovićAtraktivna Monika Ivkić, koju je publika širom Balkana upoznala kao sjajnu učesnicu „Zvezda Granda“, u Beču je predstavila svoj novi album. Tridesetogodišnja pjevačica, koja je rođena u Gradačcu, na promociju je stigla u luksuznoj limuzini, a zajedno sa njom došli su i Haris Berković i Tea Tairović.

Haris i Tea imaju duetske pjesme sa Monikom i zato ne iznenađuje što su skupa stigli na ovaj svečani događaj. Jedino je pitanje kako će na sve reagovati Rada Manojlović dok gleda svog dečka između dvije atraktivne i lijepe pjevačice.

Za odličnu organizaciju promocije albuma u Beču, u luksuznom restoranu „Semendrija“, zaslužan je Hajrudin Mešanović Rudi, najpoznatiji organizator koncerata u Beču, koji je nedavno osnovao muzičku izdavačku kuću „R-Music stars Production“, a njeni prvi članovi su Monika Ivkić i Tea Tairović.

Ovom prilikom Monika i Tea su predstavile duet „Samo moj“, dok su Monika i Haris Berković izveli zajedničku pjesmu „Neću više da se krijem“ koja će biti objavljena sutra.

Na promociji je bio veliki broj zvanica, među kojima je bio i uspješni biznismen Bahrija Kačapor, kojeg Sarajlije pamte kao vlasnika odlične diskoteke „Aqua“, u kojoj su se 2000-tih godina okupljala najveća muzička imena Balkana. Kačaporu je muzika ostala velika ljubav, tako da iako godinama živi u Beču i bavi se izgradnjom i prodajom nekretnina, redovno posjećuje sve promocije i koncerte u glavnom gradu Austrije.

Među zvanicama je bio i uspješni organizator koncerata Semir Delalić, te Mujo Musić, bivši suprug Selme Bajrami.

Podijeli

Pratite nas:
Neno Murić na grads
Džango radno i para