PočetnaAktuelnoŠta radiš, Milane, na gay plaži: Stanković među golim muškarcima u Španiji

Šta radiš, Milane, na gay plaži: Stanković među golim muškarcima u Španiji

Milan Stanković uhvaćen je na gay plaži Mar bela u Španiji!  Fotografiran je kako se sa dva prijatelja sunča i provodi u Barseloni na festivalu Circuit, koji je, sudeći po fotografijama, namijenjen nudistima homoseksualnog opredjeljenja.

Pjevač je na more stigao oko podneva, stavio svoj peškir na ležaljku i prepustio se uživanju na suncu. Nakon sat vremena, kada je shvatio da su oko njega isključivo golišavi muškarci, Stanković se obukao i diskretno napustio plažni bar.

– Ne znamo da li je Milan slučajno ili namjerno odabrao baš gay plažu, za koju svi znaju da je to, ali se vrlo pristojno ponašao. Došao je sa dva druga. Bio je raspoložen, ali se nije dugo zadržavao – kaže za Kurir jedan od mladića koji se zatekao u neposrednoj blizini popularnog pjevača.

Stanković je tajnovit kada je njegov privatni život u pitanju, pa je javnosti jedino poznata njegova veza sa koleginicom Radom Manojlović, s kojom je proveo pet godina. Njihova veza bila je turbulentna i obilježena raskidima. Zatim su se 2011. godine pojavile glasine o njihovom vjenčanju, ali se to nikada nije dogodilo i stvari su ubrzo krenule nizbrdo. U decembru 2012. dolazi do svađe i raskida.

Milan se nakon veze sa Radom nikada u javnosti nije pojavio ni sa jednom djevojkom, a kružila u nagađanja da je naklonjen istom spolu, ali on ih je demantovao.

– Da li ste normalni? Neću da komentarišem gluposti, nije ni prvi ni posljednji put da me maliciozno dovode u taj kontekst. To je moj komentar, hvala na svemu – rekao je Stanković.

Pratite nas:
Folk pjevačica ima
Prva audicija showa