PočetnaAktuelnoŠta uz lepine s kajmakom u Sarajevu „kuhaju“ Jasmina Mujan, Mirso Čomaga i Kenan Fejzić Ćina?

Šta uz lepine s kajmakom u Sarajevu „kuhaju“ Jasmina Mujan, Mirso Čomaga i Kenan Fejzić Ćina?

U jednom sarajevskom objektu gdje se, kako kaže kroz smijeh Miro Čomaga, „uvijek dobro jelo“, zatekli smo veselo društvo. Uz domaćina Čomagu bili su njegova kolegica, popularna pjevačica Jasmina Jasna Mujan koja je došla na odmor iz daleke Australije i Kenan Fejzić Ćina, trenutno jedan od najtraženijih autora, vlasnik vrhunskog muzičkog studija u Austriji.

Mada su oboje na odmoru nisu mogli, a da prilikom susreta u Sarajevu ne razgovaraju o poslu. Jasmina nam kaže kako je još ranije razgovarala telefonom sa Ćinom tražeći da joj napravi jednu lijepu pjesmu. Ćina joj je ponudio nekoliko, a ona, mada je u početku mislila snimiti samo jednu odlučila se za dvije.

-Na Ćina je majtor nad majstorima. Koju god je pjesmu napravio u posljednje vrijeme bila je hit, a onim pjevačima koji su imali malo nastupa ili su bili slabo plaćeni, takvim hitovima je itekako povećao cijenu. Vjerujem da će dvije koje će završiti za mene imati tako lijepu budućnost i da će ih publika dobro prihvatiti – zadovoljna je Mujan.

 

A, kada su završili priču o poslu, „prihvatili“ su se drugog, puno lakšeg posla.

 

Lepinama s kajmakom nisu mogli odoljeti.

Pratite nas:
Težak period: Emina
Horor na nastupu May