PočetnaMuzikaStan Branke Sovrlić okupan zlatom: U raskošnom salonu ove pjevačice borave samo odabrani

Stan Branke Sovrlić okupan zlatom: U raskošnom salonu ove pjevačice borave samo odabrani

Pored vile i nekoliko stanova i restorana u Sarajevu, Branka Sovrlić voli da se vrati u Beograd gdje poseduje dva stana, jedan iznad drugog. U pitanju je luksuzni salonac na Vračaru, kojim dominiraju svijetle nijanse i zlatni detalji. Kako je istakla, upravo ovdje često ugosti prijatelje i koleginice, iako su oni svakako rado viđeni gosti svakog njenog doma.

-Prije dvadesetak godina kad sam se vraćala s nastupa, na aerodromu u Frankfurtu opazio me je čovjek koji je u Beogradu otvarao prodavnicu namještaja. Iako je tu bilo dvadesetak pjevača, u meni je prepoznao osobu koja treba da ima unikatni namještaj i ponudio mi da dođem kod njega u salon da ga pogledam. Odmah mi se svidio. Fotelje i trosjed ukrašeni su zlatom, veoma su kvalitetni i jedinstveni. Od njega smo suprug i ja kupili i vitrinu. Ubrzo je počelo bombardovanje, on je zatvorio salon, ali eto, uspjeli smo da kupimo dio namještaja koji i dan-danas krasi naš dom – izjavila je Branka.

Pored ogromne dnevne sobe, Branka ima po dvije spavaće sobe, kupatila i terase, kao i tri francuska balkona. U centralnom dijelu stana nalazi se kamin, koji je urađen tako da toplota u zimskom periodu bude raspoređena po čitavom stanu! Na njemu se nalazi pjevačicina vrijedna nagrada koju je dobila kao potvrđeni muzički umjetnik.

Pratite nas:
Muharem Serbezovski
U Splitu je u 71. go