PočetnaAktuelnoStanija i Kristijan su imali akciju u sijenu, a onda ga je isplatila sa 12.000 eura: Starleta je potom otkrila veliku tajnu o njima

Stanija i Kristijan su imali akciju u sijenu, a onda ga je isplatila sa 12.000 eura: Starleta je potom otkrila veliku tajnu o njima

Stanija Dobrojević, pobjednica Farme, ulazi u “Zadrugu 2”, a priča se da bi i njen bivši cimer Kristijan Golubović.

Podsjetimo, Stanija i Kristijan bili veoma bliski, te se špekulisalo i da su imali odnose.

Ona je tada, pričala sa pjevačicom Gabrijelom Pejčev da li su se svi farmeri “primili” da su ona i Kristijan imali akciju u senu, na šta je Bugarka odgovorila da svi vjeruju da su starleta i Golubović podgrijali strasti među sijenom.

Stanija je na to sa zadovoljnim osmijehom samouvjereno odgovorila: “Tako i treba. To je poenta.”, čime je očigledno željela da naglasi da je u pitanju samo gluma.

Podsjetimo, Kristijan je od Stanijine pobjede na Farmi uzeo 12.000 eura i starleta mu je to isplatila.

Pobjednica „Farme 6“ za Kurir je tada rekla da, poslije svega što se desilo među njima, Kristijana više ne želi da vidi.

– Vođena savešću i karakterom, kao i tim da mi je obraz važniji od novca, dio nagrade od pobjede dala sam Kristijanu. Svojevoljno, bez ikakve obaveze prema njemu i od srca. Nijednu ružnu riječ nisam rekla o njemu niti ću, a njegovo gostovanje u emisiji govori o njemu samom. Prodao je i sebe i mene, i naše prijateljstvo zbog šake para! Ne žalim novac koji sam mu dala, iako poslije svega nije zaslužio ni da mu kažem zdravo. On mi je još jedno životno razočaranje i lekcija. Ja sam svoju riječ održala. Kristijane, zbogom zauvijek! – kaže Stanija.

-Družili smo cici mici, ja sam bila smederevac, a ona se pokazala se kao cjepanica. Ona sebe mora da opere, dobila je 35.000 eura. Ona je novac zbog mene dobila, a ne zbog nje. Bio sam apsolutni pobjednik. Nisam je volio, poštovala me je, bila je u mom timu, a nisam rekao da je dudlala… Ja sam pobjednik moralni – rekao je Kristijan.

Pratite nas:
Marija i Viki otkril