PočetnaAktuelnoStaniji zakazana operacija: Ovo su najnoviji detalji njenog zdravstvenog stanja

Staniji zakazana operacija: Ovo su najnoviji detalji njenog zdravstvenog stanja

Starleta Stanija Dobrojević prije četiri dana bila je prinuđena da hitno napusti “Zadrugu”, na opšte iznenađenje svih učesnika, kao i miliona gledalaca hiper-rijalitija.

Stanija se, naime, dan prije izlaska požalila na zdravstvene probleme, zbog kojih je istog trenutka uradila sve neophodne analize kako bi provjerila svoje zdravstveno stanje. Predosjećala je da rezultati neće biti dobri, što se sutradan i obistinilo – čim su stigli rezultati analiza koje je uradila, Veliki šef obavijestio je Staniju da hitno mora da napusti “Zadrugu”, što je u šoku ostavilo sve zadrugare.

Dobrojevićeva je odmah spakovala kofere i jutro poslije napuštanja “Zadruge” otputovala u Ameriku, gdje se sprema za hitnu intervenciju koja je, kako saznajemo, zakazana za danas.

– Jeste, to je tačno, Stanija će biti operisana sutra, po hitnom postupku. Rezultati nisu bili dobri, zbog čega je bila prinuđena da izađe iz “Zadruge” i ode u Ameriku, gdje je hospitalizovana. Ona je optimistična, drži se dobro za sada i nada se da će sve proći u najboljem redu. U ponedjeljak će je operisati, imat će tu hiruršku intervenciju posle koje će, Bože zdravlja, sve biti kako treba – otkrio je dobro obavješteni izvor blizak Dobrojevićevoj.

Pratite nas:
Pjevačica završila
Ono što je Toše re