PočetnaAktuelnoStoja napravila žurku u kuhinji, zapjevala na sav glas! Pjevačica pokazala dio luksuznog doma u perlezu, pa zavrckala

Stoja napravila žurku u kuhinji, zapjevala na sav glas! Pjevačica pokazala dio luksuznog doma u perlezu, pa zavrckala

Pjevačica Stojanka Novaković Stoja svoje slobodno vrijeme provodi uglavnom u rodnom mjestu Perlezu gdje je i odrasla.

Ona je sada pokazala kako provodi vrijeme u svojoj kući, i tom prilikom pokazala deo luksuznog doma. Naime, pjevačica je izbacila snimak na kome pjeva i igra u kuhinji, te nema sumnje da joj ne nedostaju nastupi.

https://www.instagram.com/p/CIvq8MxDETT/?utm_source=ig_embed

Inače, poznato je da Stoja dosta vremena provodi u Perlezu gdje je napravila svoju oazu mira, dok u Beograd odlazi zbog poslovnih obaveza.

“Koji ti glas imaš, svaka ti čast”, “Stojo, boginjo” i “Napokon nam ponovo pjevaš”, glasili su neki od komentara.

Pjevačica je nedavno pokazala i kako je ukrasila svoje imanje pred praznike, te je tada oduševila prizorom svoje pratioce na Instagramu.

Pošto se dugo nije pojavljivala u medijima, šuškalo se da se pjevačica dosta ugojila i da se zato krije. Ipak, ona je nedavno otkrila da ta pisanja nisu tačna.

-Ja uvijek jedem i nikada se ne izgladnjujem, lijepo i kvalitetno klopam. Mene baš briga za dijete. Kod mene nema reda, kada sam gladna jedem. Međutim sve što pojedem ja i potrošim treniranjem. Nisam iskompleksirana zbog mog izgled i veliki sam gurman, a to moja publika zna i cijeni. Oni su me voljeli i kada sam bila krupnija i kada sam bila tanka – rekla je Stoja u “DeToxic”.

 

Podijeli

Pratite nas:
Pjevala je i žestok
Gdje je bio Džej, t