PočetnaAktuelnoStojin lom u Ofenbahu: Pjevačica odbila alkohol, Matijas Šmit pio sa Julijom, muškarci „poludjeli“ gledajući Manuelin energini ples

Stojin lom u Ofenbahu: Pjevačica odbila alkohol, Matijas Šmit pio sa Julijom, muškarci „poludjeli“ gledajući Manuelin energini ples

Bez obzira koliko je i ko osporavao, bez obzira da li je neko volio ili ne, a tu se prije svega misli na njene kolege, popularna Stojanka Novaković poznatija pod nadimkom Stoja Institucija, radi skoro pa 365 dana u godini, pravi lom gdje god da se pojavi, a svaku pjesmu koju snimi postane hit za veoma kratko vrijeme.

Najpoznatija regionalna „Bela ciganka“ gostovala je u njemačkom gradu Ofenbahu u clubu“Play“ ,a više stotina posjetilaca uživalao je i ovaj put u njenim hitovima, ali i u ekstremno pozitivnoj energiji koju im je Stoja slala sa bine putem pjesama.

I ovaj put uz nju je bio njen četvoročlani bend, pa se i po tome Stoja razlikuje od mnogih drugih koji na nastupe dolaze samo sa klavijaturistom, a često i bez mikrofona, pa traže da ima ga neko od lokalnih muzičara pozajmi. Sve je to Stoja, jedinstvena i neponovljiva.

U njenoj pratnji i ovaj put bio je njen suprug koji je nadgledao prodaju ulaznica, a Stoja se u bekstejdžu borila sa nekom čudnom spravom u koju je stavljala cigarete.

-Rekli su mi da kao ova sprava ne dozvoljava da štetnost dima i duhana toliko ne utječe na zdravlje, ali dok ja sve ovo skontam manila bi se svega – objasnila nam je Stoja kroz smijeh.

Na pitanje konobara šta pije, rekla je samo voda i kafa, a kada ju je konobar upitao da popije nešto žestoko, Stoja mu je odgovorila da ne pije alkohol, a nikad nije ni pila.


I tu je pokazala svu njenu veličinu i kakva treba biti pjevačica za primjer mlađim kolegama, ali i publici.

Pričala nam je Stoja o tome kako i zašto je snimila duet sa osporavanom Kijom kao pjevačicom, o tome da li žali što ima samo jedno dijete, o kolegama, ljubomori, zašto izbjegava nastupe na TV stanicama, ali o tome u intervjuu sa Stojom.

Na Stojinom nastupu bio je Nijemac Matijas Šmit koji je i ovaj put došao u ženskoj pratnji sa izvjesnom Julijom. Da li je on njen Romeo nije nam htio otkriti. Konobar Rade odmah je došao za njihov stol, donio po običaju standardno piće, velika flaša votke, energetsko piće i dosta leda.

Konobar Rade tu večer za Matijasovim stolom prezentirao je i njegove mađioničarske sposobnosti.

Matijas nam je otkrio da najvjerovatnije uskoro odlazi u Beograd da snimi jednu novu pjesmu bit će to duet sa jednom poznatom pjevačicom iz Srbije. Tu večer na Stojinom nastupu mlada Aleksandra proslavila je njen 18-ti rođendan, a u njenu čast Stoja joj je zapjevala hit od Nećka Esadovića „Sretan ti rođendan sunce moje drago“.Najveselija i najatraktivnija u publici bila je izvjesna Manuela koja je zansonim tijelom i jos zanosnijim egzotičnim plesom ostavljala bez daha muški dio posjetilaca.Stojin nastup dugo će se pamtiti, a ona će i dalje ostati miljenica publike bez obzira na godine, starost i naciju.

 

Pratite nas:
Jala i Buba će ovu
Prema knjizi „Teš