PočetnaAktuelnoStrpala sam je u Hitnu pomoć i obje smo znale da je posljednji put! Marinina kuma u suzama ispričala potresan momenat

Strpala sam je u Hitnu pomoć i obje smo znale da je posljednji put! Marinina kuma u suzama ispričala potresan momenat

Marina Tucaković izgubila je borbu nakon tri teške godine i preminula jučer u 67. godini u KBC “Dragiša Mišović”, a njeni najbliži ne mire se s njenim odlaskom.

Jedna od onih koja je do samog kraja bila uz Marinu jeste i njena kuma i najbolja prijateljica; Marijana Petrović koja nije mogla da sakrije bol:

-Otišao je dio mene… Moja najdivnija drugarica, moja sestra… – napisala je Marinina kuma u opisu njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Marijana je otkrila i sve o njihovom posljednjem susretu:

-Kume i drugarice smo preko 30 godina. To je bio veoma poseban odnos. Sve vrijeme bolesti sam bila uz nju, to je bila moja misija. Da ona ozdravi i bude dobro. Brinula je, ali je stalno imala vedrinu. Uvijek kada kažeš za nekoga nešto, bilo dobro ili drugačije, ona kaže dobar je to čovjek. Za nju su svi bili dobri, niko nije bio loš. Kao da me neko presjekao testerom i da me pola sahranjuju, a da pola ostajem ovdje, na ovom svijetu – kroz suze priča Marijana.

-Strpala sam je u utorak u Hitnu pomoć i oprostili smo se, obje smo znali da je posljednji put. Nebeska ljubav i susret između nas dvije. Išle smo prije mesec dana na Palić, molila me da je vozim, uživale smo na putu do tamo, pejvale smo i smijale se.

-Tjerala sam je da piše, rekla sam joj: “Čola ima melodije, hajde da ti ja pomognem da puštam muziku i da ti pišeš”. Uvijek je bila duhovita. Imam sestru i Marina je tu pored. Bila mi je najbliža – sa jecajem u glasu ispričala Marijana Petrović, kuma Marine Tucaković.

Njih dvije decenijama se poznaju, a tokom Marinine bolesti Marijana je bila uz nju.

Pratite nas:
Marina Tucaković st
Bježe od svađa, pl