PočetnaShowbizŠuška se šuška: Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo zajedno

Šuška se šuška: Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo zajedno

Jennifer Lopez i Ben Affleck, odnosno Bennifer kako su ih mediji prozvali 2002. godine, bili su jedan od najpopularniji parova u Hollywoodu, a sada se šuška da su ponovo zajedno.

Nakon romantičnog odmora u Montani, gdje Affleck (48) posjeduje imanje, par se nastavio viđati u Miamiju, u vili Jennifer Lopez (51), a sada su zajedno uhvaćeni i na ulazu u teretanu.

Jennifer je na sebi imala bijeli top koji je otkrivao njene trbušnjake, u kombinaciji s ljubičastim tajicama. Novinari su primijetili kako Ben na ruci nosi sat koji mu je Jennifer poklonila prije 17 godina.

Izvor za američke medije tvrdi kako se par ljubio u teretani.

Par se nije oglasio o svojoj obnovljenoj vezi, što je možda povezano s načinom na koji je njihova veza završila u 2004. godini. Trebali su se vjenčati, ali su naveli preveliku medijsku pozornost kao veliki izvor stresa. Ipak, izvor za People je rekao kako se čuju svaki dan i da su oboje sretni.

-Jasno je da su se stare iskre ponovno probudile, ali ne žele ništa forsirati. Kada dođe vrijeme za službenu potvrdu ljubavi, vjerojatno će to objaviti na društvenim mrežama ili zajedničkim pojavljivanjem na nekom javnom mjestu – rekao je za medije izvor blizak paru.

Please follow and like us:
Pratite nas:
Goca Tržan oštro o
Darko Lazić vozio n