PočetnaAktuelnoSuzana Mančić: Nije primjereno udvarati se zauzetoj ženi

Suzana Mančić: Nije primjereno udvarati se zauzetoj ženi

Nekadašnja fatalna loto djevojka, 63-godišnja Suzana Mančić i dalje je veoma aktivna na TV-u. Emisiju „Suzanin izbor“, koju karakterizira kao lifestyle vlog i TV emisiju sa elementima informativnog, zabavnog i rijaliti programa, također mogu pratiti i gledaoci u našoj zemlji.

Suzanu smo zatekli u Grčkoj, ali je u stilu profesionalca starog kova rado govorila za „Avaz“. Govorila je o svojoj emisiji, kako održava izgled, braku i životu na relaciji Grčka-Srbija.

– Sve dok me ljudi vole vidjeti na malim ekranima, bit ću prisutna. Već pet godina u sopstvenoj produkciji proizvodim program „Suzanin izbor“. Moja mala ekipa, ima nas petoro, i ja vrijedno radimo, putujemo, snimamo interesantne priloge iz zemlje i regiona, u svakoj emisiji imamo intervjue sa poznatim ličnostima, kao i savjete kako da uljepšate svoj dan i kako da popravite kvalitet života – govori Suzana.

Da nije lako uvijek biti pred malim ekranima svjedoči i Suzana, mada priznaje da je ljubav prema poslu jača od umora.

– Ponekad osjetim zamor, što je normalno poslije toliko godina rada. Ali to brzo prođe. Čim se na kameri upali crveno svjetlo, osjetim nalet energije, adrenalina, koncentracije i sve bude dobro – ističe Mančić.

Iako je zagazila u sedmu deceniju života, Suzanu i dalje prati glas izuzetno atraktivne žene. Za nju tema estetskih operacija nije strana.

– A zašto voditeljice nemaju pravo produžiti mladalački i svjež izgled, molit ću lijepo? Ja sam za „anti ageing“ tretmane, samo bez pretjerivanja. U mojim godinama je laskavo biti prisutan i biti poželjan u medijima. Već dvije godine sam zaštitno lice prestižne modne kuće „Elipsa“. To nije mala stvar – zaključila je Suzana.

Godine 2018. godine, nakon 18 godina veze, Suzana je izrekla sudbonosno „da“ grčkom bankaru Simeonu Ocomokosu.

– Sa mojim izabranikom sam 20 godina u vezi, a dvije u braku. Ni prije ni poslije sklapanja braka mislim da nije primjereno udvarati se zauzetoj ženi –  ističe Mančić.

Neobičan brak

Suzana i Simeon imaju neobičan brak, naime supružnici ne žive pod istim krovom, odnosno svoj brak održavaju na relaciji Srbija-Grčka, što im kako se čini i odgovara.

– Divno mi je. Mi oboje puno radimo, a kada smo zajedno potpuno se posvetimo jedno drugom, i viđamo se veoma često. Uživamo u slobodnom vremenu i zajedničkim trenucima. Ljepota jedna. Recepta za sreću nema, stvorite je sami, po svojoj mjeri – poručuje Mančić i dodaje da se njena emisija može gledati na BN televiziji, kao i na njihovom YouTube kanalu.

Podijeli

Pratite nas:
Džejla Ramović: Ni
Tužna vijest: Hrabr