PočetnaAktuelnoSvi detalji kraha braka pjevačice i fudbalera: Evo kako su se poslije ljubavne afere Karleuša i Duško razveli!

Svi detalji kraha braka pjevačice i fudbalera: Evo kako su se poslije ljubavne afere Karleuša i Duško razveli!

Jelena Karleuša i Duško Tošić postigli su dogovor o razvodu braka još prije nekoliko sedmica i zvaničan rastanak između njih dvoje trebalo bi da se dogodi za mjesec dana, kad sud verifikuje sporazum.

Duže vrijeme se spekuliše o tome da su odnosi između pjevačice i fudbalera ozbiljno poljuljani i da je krah njihove zajednice neminovan.

Možda bi se ovakav epilog i ranije dogodio, ali je zbog niza nepredviđenih okolnosti morao da se odloži. Kurirov izvor upućen u detalje sporazumnog razvoda JK i Tošića ispričao nam je da je Duško inicirao razvod i da se Karleuša prvo protivila tome, ali je na kraju pristala na sve njegove uslove.

– Duško se prije mjesec dana posavjetovao sa svojom advokaticom iz Beograda o tome na koji način je najjednostavnije da se njegov brak okonča. Sastavili su prijedlog o sporazumnom razvodu i on je to predao Jeleni. Ona je probala da ga ubijedi da odustane, ali joj je Duško predočio da je zvaničan razlaz najbolji ne samo za njih dvoje već i za kćerke, s obzirom na to da već dugo na funkcionišu dobro, a stvar je, kao što je poznato, kulminirala poslije Jelenine afere s Ognjenom Vranješom. Jelena je na kraju, poslije nekoliko razgovora, pristala da potpiše sporazum – kaže naš sagovornik i dodaje da se par lako dogovorio o podjeli imovine i starateljstva nad djecom:

– Kćerke će živjeti s Jelenom, oko toga nije bilo spora, kao ni oko imovine. Tošić je sporazumom ostavio Jeleni kuću na Dedinju, koju je kupio od Piksija za 2,5 miliona eura, dok će njemu pripasti penthaus u kom su do sada živjeli. Što se tiče alimentacije, on se obavezao da plaća sve što djeci bude trebalo, a mjesečno će uplaćivati najmanje 3.000 eira za njihove potrebe.

Fudbaler je još krajem februara imao namjeru da otpočne brakorazvodnu parnicu, ali je odustao od toga nakon što je Jeleni preminula majka Divna Karleuša.

To, međutim, nije značilo da je Duško riješio da pokuša da spasi brak. Posljednjih mjeseci bilo je evidentno da su se drastično udaljili, a evo i primjera koji to potvrđuju. Najprije se Duškova porodica, majka Nikoleta i sestra Katarina, nisu pojavile na Karleušinoj proslavi 41. rođendana u augustu, ali ni na rođendanu Atine i Nike početkom septembra. Potom su svi komentarisali to da Jelena nije došla na godišnjicu smrti Duškovog oca 19. septembra u selu Orlovat kod Zrenjanina, iako je, prema riječima mještana, bila na šestomjesečnom pomenu.

Zoran Ateljević, advokat Jelene Karleuše, rekao je da nije njegova obaveza da iznosi detalje iz privatnog života svojih klijenata.

– Uvijek možete da me pozovete i pitate o sudskim procesima i tužbama koje se tiču mojih klijenata, jer smatram da javnost to treba da zna. Ali to šta i da li stranke koje ja zastupam pričaju nešto o svom privatnom životu u mom prisustvu, nikada neću komentarisati. Kada dođe do pokretanja nekog konkretnog procesa pred sudom u vezi sa ličnostima za koje ste me pitali, onda me pozovite za izjavu – kazao je on.

Pratite nas:
Čombe iz serije ‘